WORKSHOP WINTERLIGHTS 

Nu de dagen korter worden en de avonden langer, maken we het binnen graag gezellig. En wat is er gezelliger dan kaarslichtjes? Ze zorgen voor een warme, ontspannen sfeer in huis. 

In deze workshop maken we kaarsenhouders (in kerstthema). Je kan zelf kiezen voor welke vorm* je gaat, je werkt aan een kaarshouder voor theelichtjes of een dinerkaars.

De creaties blijven nadien nog enkele weken in het atelier. Na het drogen worden ze gebakken tot 1050°C. Vervolgens krijgen ze een glazuurlaag, een kleurtje dat je zelf kan kiezen, en worden ze voor een tweede maal gebakken tot 1240°C. Na 4-6 weken kan je de werkjes komen ophalen.

Praktisch

De prijs bedraagt €60 per persoon. Inclusief klei, glazuur, het bakken van de werkstukken, een hapje en drankjes. Wil je meerdere stukken maken en laten afwerken, dan kan dat voor een meerprijs.

Locatie
De workshop zal plaatsvinden te Stokrooie (Hasselt): Stokrooieweg 20b.

Annulatie

Inschrijvingen kunnen geannuleerd worden tot 7 dagen voor de start. Een annuleringskost zal worden aangerekend van €25. Als je voor de aanvang van een workshop iemand anders vindt die je plek wil innemen, vervalt deze kost en informeer je ons via mail.

*de voorbeeldfoto's komen momenteel van Pinterest