WORKSHOP SERVIES

Het is elke dag een beetje feest wanneer je je tafel kan dekken met zelfgemaakt servies. Dit is een handopbouw workshop, waar geen ervaring nodig is en we werken met behulp van mallen. Stap voor stap leer ik je de basistechniek, nadien kan je zelf de vorm en grootte bepalen. Afhankelijk van het formaat dat je kiest maken we 3 a 4 stuks. Heb je fingerspitzengefühl en wil je meerdere borden maken? Dan betaal je ter plaatse per stuk extra.

Na de workshop kan je kiezen uit een aantal kleuren. De werkjes kan je helaas de dag zelf niet meenemen naar huis. De stuks worden een eerste keer gebakken, geglazuurd en krijgen nadien nog eens een glazuurstook. Wanneer de werkjes klaar zijn ontvang je een mailtje. Reken hiervoor op een 6 a 8-tal weken.

Deze workshop is mogelijk in combinatie van andere workshops.

Prijs

De prijs bedraagt €90 per persoon. Dit is inclusief alle benodigde materialen zoals klei, glazuur en bakken. Een hapje en drankje staan ook klaar. Wil je meerdere of grotere stukken maken en laten afwerken, dan kan dat voor een meerprijs.

Locatie

Oude Spoorbaan 98g, Hasselt

Annulatie
Annulatievoorwaarden en info rond covid-19 maatregelen kan je terug vinden bij de Terms & conditions. De workshop vindt enkel plaats bij voldoende inschrijvingen.