WORKSHOP RECHTE VAAS

Met behulp van kleiplaten vormen we in deze workshop 'rechte' kokervaasjes. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zodat jij je ideale vaasjes kan maken. 

Kies je eventueel voor een grotere, bredere vorm dan is je vaas meteen multifunctioneel! Zo kan je er ook een wijnkoeler of bestekpot van maken of misschien maak je er wel een drankkan van? Afhankelijk van het moment heb je altijd een prachtig handgemaakt exemplaar op tafel staan. 

Na de workshop kan je kiezen uit een aantal kleuren. De werkjes kan je helaas de dag zelf niet meenemen naar huis. De stuks worden een eerste keer gebakken, geglazuurd en krijgen nadien nog eens een glazuurstook. Wanneer de werkjes klaar zijn ontvang je een mailtje. Reken hiervoor op een 6 a 8-tal weken.

Deze workshop is mogelijk in combinatie van andere workshops.

Prijs

De prijs bedraagt €80 per persoon. Dit is inclusief alle benodigde materialen zoals klei, glazuur en bakken. Een hapje en drankje staan ook klaar. Wil je meerdere of grotere stukken maken en laten afwerken, dan kan dat voor een meerprijs.

Locatie

Oude Spoorbaan 98g, Hasselt

Annulatie
Annulatievoorwaarden en info rond covid-19 maatregelen kan je terug vinden bij de Terms & conditions. De workshop vindt enkel plaats bij voldoende inschrijvingen.