WORKSHOP RECHTE VAAS / DRANKKAN

Met behulp van kleiplaten vormen we in deze workshop 'rechte' kokervaasjes. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zodat jij je ideale vaasjes kan maken. 

Kies je eventueel voor een grotere, bredere vorm dan is je vaas meteen multifunctioneel! Zo kan je er ook een wijnkoeler of bestekpot van maken. Afhankelijk van de moment heb je altijd een prachtig handgemaakt exemplaar op je tafel staan.

Na de workshop kan je kiezen uit een aantal kleuren. De werkjes kan je de dag zelf niet meenemen naar huis. Deze blijven nog enkele weken in het atelier. Keramiek is een traag proces. Jullie creaties worden door ons afgewerkt, geglazuurd en gebakken. Eerst een biscuitstook op 950°C, glazuren en nog eens een glazuurstook op 1240°C. Na 6-tal weken ontvang je een mail wanneer de werkjes klaar zijn. 

Prijs

De prijs bedraagt € 70 per persoon. Inclusief klei, glazuur en bakken. Een hapje en drankje staan ook klaar. Wil je grotere of meerdere stukken maken en laten afwerken, dan kan dat voor een meerprijs.


Locatie
De workshop zal plaatsvinden te Stokrooie (Hasselt): Stokrooieweg 20b.

Annulatie
Annulatievoorwaarden en info rond covid-19 maatregelen kan je terug vinden bij de Terms & conditions. De workshop vindt enkel plaats bij voldoende inschrijvingen.