WORKSHOP PASEN

Een leuk gedekte tafel voor een paasontbijt of paasbrunch hoort natuurlijk bij de traditie. En wat als je nu zelf leuke kommen en eierdopjes kan maken voor jouw tafel? 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met mallen zodat je verschillende kommen/schalen in eivorm kan maken. Maar geen nood, deze kommetjes doen het achteraf ook nog goed want dan zijn het eilandvormige kommen! Handig toch? Bijhorend maken we ook eierdopjes. Je kiest zelf of je meerdere eierdopjes of kommetjes wil maken. Kies je voor open eierdopjes dan kan je ze achter nog als servietring gebruiken.

Na de workshop kan je kiezen uit een aantal kleuren. De werkjes kan je de dag zelf niet meenemen naar huis. Deze blijven nog enkele weken in het atelier. Keramiek is een traag proces. Jullie creaties worden door ons afgewerkt, geglazuurd en gebakken. Eerst een biscuitstook op 950°C, glazuren en nog eens een glazuurstook op 1240°C. Alles zal de week voor Pasen ten laatste klaar zijn. 

Praktisch

De prijs bedraagt € 70 per persoon. Inclusief klei, glazuur en het bakken. Wil je grotere of meerdere stuks maken en laten afwerken, dan kan dat voor een meerprijs. Een hapje en drankje staan ook klaar!

Locatie
De workshop zal plaatsvinden te Stokrooie (Hasselt): Stokrooieweg 20b.

Annulatie
Annulatievoorwaarden en info rond covid-19 maatregelen kan je terug vinden bij de Terms & conditions. De workshop vindt enkel plaats bij voldoende inschrijvingen.