WORKSHOP KOMMEN

Een ontbijtje 's ochtends, een lunch 's middags, een chipske 's avonds of bijgerechtjes voor de bbq... Wat je favoriet gerecht ook is, het zal altijd net dat tikkeltje lekker smaken in deze gepersonaliseerde kommen.

Tijdens deze workshop draaien we niet aan een draaischijf. We gaan aan de slag met de techniek handopbouw, met behulp van mallen. Ervaring is dus zeker niet nodig! Afhankelijk van je feeling met klei, kan je 4 (ontbijt)kommen of 6 aperokommetjes maken.

Na de workshop kan je kiezen uit een aantal kleuren. De werkjes kan je helaas de dag zelf niet meenemen naar huis. De stuks worden een eerste keer gebakken, geglazuurd en krijgen nadien nog eens een glazuurstook. Wanneer de werkjes klaar zijn ontvang je een mailtje. Reken hiervoor op een 6 a 8-tal weken.

Deze workshop is mogelijk in combinatie van andere workshops.

Praktisch

De prijs bedraagt € 75 per persoon. Inclusief klei, glazuur en het bakken. Wil je grotere of meerdere stuks maken en laten afwerken, dan kan dat voor een meerprijs. Een hapje en drankje staan ook klaar.

Locatie
Oude Spoorbaan 98g, Hasselt (achter de Herkenrodesingel)

Annulatie
Annulatievoorwaarden en info rond covid-19 maatregelen kan je terug vinden bij de Terms & conditions. De workshop vindt enkel plaats bij voldoende inschrijvingen.