WORKSHOP KOMMEN

Een ontbijtje in een zelfgemaakte kom of lekker genieten van hapjes uit jouw kommetjes?Je hoeft niet creatief te zijn om met klei aan de slag te gaan.

Tijdens deze workshop draaien we niet aan een draaischijf. We gaan aan de slag met de techniek handopbouw, met behulp van mallen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt waardoor er veel individuele begeleiding mogelijk is. Ervaring is niet nodig.

Na de workshop kan je kiezen uit een aantal kleuren. De werkjes kan je de dag zelf niet meenemen naar huis. Deze blijven nog enkele weken in het atelier. Keramiek is een traag proces. Jullie creaties worden door ons afgewerkt, geglazuurd en gebakken. Eerst een biscuitstook op 950°C, glazuren en nog eens een glazuurstook op 1240°C. Na 6-tal weken ontvang je een mail wanneer de werkjes klaar zijn. Deze workshop is in combinatie van andere workshops.

Praktisch

De prijs bedraagt € 75 per persoon. Inclusief klei, glazuur en het bakken. Wil je grotere of meerdere stuks maken en laten afwerken, dan kan dat voor een meerprijs. Een hapje en drankje staan ook klaar!

Locatie
De workshop zal plaatsvinden te Stokrooie (Hasselt): Stokrooieweg 20b.

Annulatie
Annulatievoorwaarden en info rond covid-19 maatregelen kan je terug vinden bij de Terms & conditions. De workshop vindt enkel plaats bij voldoende inschrijvingen.